Privaatsustingimused

Kehtivad alates 01.05.2019 Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist  OÜ Trumpit (edaspidi trumpit ) veebilehel http://www.trumprent.ee/ (edaspidi veebileht).

MÕISTED

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja ) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine. Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid, ostavad e-poest või edastavad Trumpitile omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, teenuste tellimine, e-poes toodete ostmine või Trumpitiga meili teel ühenduse võtmine.  Teenused on kõik Trumpiti poolt pakutavad tasuta ja tasulised tooted ja teenused.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebilehte kasutades annab kasutaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega. Trumpit kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

ISIKUANDMETE KASUTAMINE

Trumpit kasutab isikuandmeid:

ISIKUANDMETE EDASTAMINE KOLMANDATELE ISIKUTELE

Kolmas isik on Trumpiti lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub  Trumpit kasutajale teenuseid.

Trumpit kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

LINGID TEISTELE LEHTEDELE JA MANUSTATUD SISU

Osadel lehtedel, näiteks blogis, võivad olla viited teistele kodulehtedele või sisaldavad manustatud sisu, näiteks Youtube video, mida külastaja saab otse blogis vaadata. Manustatud sisu tarbimisel tehnilises mõttes külastatakse teist kodulehte nt YouTube, kus kehtivad selle kodulehe tingimused. 

Need lehed võivad kasutaja kohta koguda andmeid, asendada küpsiseid või edastada kasutaja andmeid kolmandatadele osapooltele.  

ISIKUANDMETE SÄILITAMINE JA TURVALISUS

Trumpit rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. 

Trumpit säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesmärgi täitmiseks või seadusest tulenevalt vajalik. Näiteks raamatupidamisandmeid säilitatakse 7 aastat majandusaasta lõppemisest, meililistis olevat e-maili aadressi aga seni, kuni kasutaja avaldab soovi see sealt eemaldada.

E-poe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui e-poes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.

Juurdepääs isikuandmetele on e-poe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada e-poe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Isikuandmete edastamine e-poe volitatud töötlejatele (nt  transporditeenuse pakkuja ja  andmemajutus) toimub e-poe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

ISIKUANDMETEGA TUTVUMINE, PARANDAMINE, KUSTUTAMINE JA ÜLEKANDMINE

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi e-poe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klienditoe vahendusel.

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

KASUTAJA ÕIGUSED

Kasutajal on õigus igal ajal: 

KÜPSISED

Trumpiti veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat. Kasutades Trumpiti veebilehte, nõustub kasutaja küpsiste kasutamisega käesolevas korras kirjeldatud viisil.

Küpsis  on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi: 

Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivne turundustegevus.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale veebilehitsejad lubavad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. Kasutaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid.

Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada. Juhiseid brauserist küpsiste kustutamiseks ja seadistamiseks leiab näiteks siit: Chrome, Safari, Internet Explorer.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab  Trumpit Google Analytics ja Facebook Analytics teenust kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab kasutaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

Google privaatsustingimustega saab tutvuda siin EU User Consent Policy.

Küpsiseid kasutatakse ka Trumpiti veebilehe külastajatele sihitud reklaamide edastamiseks Google ja Google partnerite veebilehtedel ning Facebookis.

Järgnevate linkide kaudu leiab rohkem informatsiooni Facebooki reklaamide, Facebook Pixel ja Google reklaamide kohta.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE

Trumpit jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

VAIDLUSTE LAHENDAMINE

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (info@trumprent.ee). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).


Ostukorv

Sinu informatsioon

Ettevõtte info




Transport

Tulen ise järgi
Omniva kuller 10€
10
Post24 3€
Smartpost 3€
3
3
Tellimuse vormistamiseks palun täitke kõik kohustuslikud (punased) väljad ja nõustuge rendiseadme tingimuste ja privaatsustingimustega.